Privacyverklaring

januari 2020

INLEIDING
In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden
Je leest op dit moment de privacyverklaring van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden behorende bij de website http://femkevandersluis.nl. Ik voer mestonderzoeken uit op mestmonsters van paarden.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Mijn gegevens zijn:
Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden
Bornsteeg 6 | 4201CN | Gorinchem
E. info@femkevandersluis.nl
T. 06-55172845
BTW. Nr. NL001234922B35
KvK Nr. 66691605

DOEL GEGEVENS
Er worden voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Jouw gegevens worden verzameld op het moment dat jij contact opneemt met Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om contact met jou op te kunnen nemen zoals jouw naam, jouw e-mailadres en het bericht dat je naar Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden wilt sturen.

Analytics
De website van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurd met Google Analytics Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je bezoekt. Na 26 maanden wordt de data automatisch verwijderd.

Welke andere gegevens worden er verzameld?
Wanneer jij je online aanmeldt voor een van de diensten van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen op een analoog formulier. Ik verwerk ook in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit zijn de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Naam dier
  • Soort dier
  • Geboortedatum dier
  • Datum mestmonster
  • Datum laatste ontworming
  • Middel laatste ontworming

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

ONTVANGER
De gegevens die Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden ontvangt en verwerkt worden beheerd door JouwWeb. Gegevens die jij achterlaat op de website van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden zijn op de servers van JouwWeb opgeslagen. Gegevens die jij achterlaat door middel van het analoge formulier worden opgeslagen op Google Drive.

OPSLAG PERIODE
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij ik op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

BEVEILIGING
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan mijn website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

JOUW RECHTEN
Recht op inzage Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden.

Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Het gebruik maken van deze rechten kan via info@femkevandersluis.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, identiteitsbewijs-nummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

PLICHTEN
Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten en producten van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de uitslag van het mestonderzoek te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Femke van der Sluis | Mestonderzoek bij paarden te beschermen. Daarbij tracht ik altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
info@femkevandersluis.nl
Bornsteeg 6 | 4201CN | Gorinchem
Btw. Nr. NL001234922B35 | KVK Nr. 66691605

Naam Doel Provider Privacybeleid
JouwWeb Website beheer JouwWeb https://www.jouwweb.nl/privacy
Google Analytics Gebruikersstatistieken Google https://policies.google.com/privacy?hl=nl